Plasztikai sebészetünkről

Egészség és szépség, kompromisszumok nélkül

A plasztikai sebészeti beavatkozásokhoz modern világunkban is számos előítélet és bizalmatlanság kapcsolódik, melyek gyakran visszatartják a változásra vágyó egyént az első lépés megtételétől.
Körültekintő tájékozódással, a megfelelő sebész kiválasztásával és vele együttműködve azonban kivédhető, ill. minimálisra csökkenthető a veszélyes/korrigálandó komplikációk, félresikerült műtétek kockázata.
A Magyar Plasztikai Sebészeti Központ Zrt. széles szolgáltatási palettáján számos rekonstrukciós és esztétikai típusú plasztikai eljárás elérhető - utóbbiak már önálló szegmenst képviselnek.

Fő plasztikai sebészeti szolgáltatásköreink a következők:

  1. arcplasztika (homlok-, szemöldök-, szemhéj-, fül- és orrplasztika, ránctalanítás, ajakfeltöltés);
  2. áll- és nyakplasztika;
  3. mellplasztika (mellnagyobbítás, -kisebbítés, -felvarrás, mellbimbóplasztika);
  4. hasplasztika;
  5. fenék-, comb- és vádliplasztika;
  6. zsírleszívás;
  7. hajbeültetés.

Budai klinikánk korszerű gépparkjával, színvonalas, komfortos felszereltségével és kellemes környezetével minden feltételt biztosít, ami a páciensek biztonságos és alapos műtéti előkészítéséhez, operációjához és azt követő regenerációjához szükséges. 
Szeretne bepillantást nyerni a klinika mindennapjaiba? Plasztikai sebészetünk galériájában számos fotó várja!
A plasztikai sebészeti beavatkozások elvégzése előtti leglényegesebb teendő a sebész kiválasztása, aki szakmai felkészültsége mellett hozzáállásával is támogatást nyújt a páciens számára. Az említetteken túl azonban az alábbi szempontokat is érdemes figyelembe venni, hogy garantáltan az ideális szakember mellett döntsön:

  1. Szakterület: ha mellnagyobbítást tervez, olyan sebészhez forduljon, aki a mellplasztikai eljárásokra specializálódott, és kellő tapasztalattal, referenciával rendelkezik. Ha már van kiszemelt orvosa, tájékozódjon eddigi munkásságáról, és neki is tegye fel bátran kérdéseit, ha konzultációra kerül sor!
  2. Naprakész tudás: ahogy az orvostudomány egésze, úgy a plasztikai sebészet is rohamosan fejlődik, számos új technológia és eljárásmód kerül kifejlesztésre. Éppen ezért, bár a szakmai múlt tiszteletre méltó, a folyamatos továbbképzés sem elhanyagolható. Csakis olyan plasztikai sebészre bízza rá magát, akiben megvan az igény a fejlődésre, ismeri és a gyakorlatban is alkalmazza a legújabb eljárásformákat!
  3. Konzultáció és személyes benyomás: amennyiben a fenti szakmai szempontoknak megfelel a kiszemelt orvos, és felveszi vele a kapcsolatot, a konzultáció során megbizonyosodhat róla, hogy valóban jól választott-e. A részletes, fotókkal dokumentált tájékoztatás mellett egy profi sebész alaposan felméri a páciens igényeit és fizikai adottságaiban rejlő lehetőségeket, majd ezeket összehangolva határozza meg az optimális beavatkozást.

Ha további információhoz szeretne jutni plasztikai sebészeti eljárásainkra vonatkozóan, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!