Áll- és nyakplasztika

Megereszkedett, ráncos nyakbőr? Toka? Budai plasztikai sebészetünkön várjuk azokat is, akik ilyen jellegű problémákkal küzdenek. Jelentkezzen be hozzánk telefonon, e-mailben, vagy küldjön üzenetet weboldalunkon!

A nyak finom bőre érzékenyen reagál a súlyingadozásra, a külső hatásokra, és az évek múlásával fokozatosan veszít rugalmasságából, petyhüdtté válik. Az áll-, ill. nyakplasztikai műtétek során a megereszkedett bőrréteget optimális helyzetébe állítjuk vissza, mellyel látványos változás érhető el.

Pácienseink általában arcplasztikával együtt veszik igénybe ezen szolgáltatásunkat, és valóban ez a kombinált eljárási forma hozza meg az ideális eredményt. A hegek zöme a nyak hátsó szakaszán, a fül mögött, ill. a hajtöveknél fut, az állplasztika esetében pedig az áll vonala alatt marad csupán egy rejtett, szinte láthatatlan varratnyom.


áll- és nyakplasztika

Ingyenes konzultáció:

+36 1 770 0000


Mit kell tudni az állplasztikai műtétekről? Kinek ajánlott a nyakplasztika és kinek nem? – Kérdések, válaszok, tudnivalók az áll- és nyakplasztikai beavatkozások kapcsán