Mellkisebbítés

Talán meglepő, de a mellkisebbítés éppen olyan mértékben járulhat hozzá a hölgyek megfelelő önértékeléséhez, mint a mellnagyobbítás. Amellett, hogy a túlzottan nagy keblek sok esetben megnehezítik a mozgást, sportolást, akár komolyabb hátfájást, vagy az összeérő bőrfelületek mentén gombás fertőzést is okozhatnak. A szakszerűen elvégzett mellkisebbítő plasztikával a megnyúlt szövetek helyreállíthatók, és formás, dekoratív keblek alakíthatók ki általa, melyek növelik a páciens önbizalmát, komfortérzetét, és mindennapjait is nagyban megkönnyítik.

A mellkisebbítés menete

A műtét hozzávetőlegesen három órát vesz igénybe. Az operáció hasonlóan zajlik, mint a mellfelvarrás, annyi különbséggel, hogy a redukciónál először a felesleges zsírmennyiséget és - szükség esetén - a mirigyállomány egy részét is eltávolítjuk. Ezt követően kerítünk sort a keblek felvarrására, átszabására.

Ingyenes konzultáció:

+36 1 770 0000

mellkisebbítés

A felépülés

Az eljárás teljesen biztonságos, a regeneráció gyors: mindössze egy hónap elegendő a teljes gyógyuláshoz.

Az operációt követően 4-6 héten át célszerű speciális kialakítású, ún. kompressziós melltartó viselése, mely stabil tartást és védelmet biztosít a frissen műtött keblek számára.

Plasztikai sebészetünk számos mellplasztikai szolgáltatást kínál. Forduljon hozzánk bizalommal, akár mellnagyobbítást, akár mellbimbóplasztikát tervez!

Mit kell tudni a mellkisebbítő műtétekről? Kinek ajánlott a mellkisebbítés és kinek nem? – Kérdések, válaszok, tudnivalók a mellkisebbítő beavatkozások kapcsán