Arcplasztika

Az arcunk van kitéve leginkább a káros környezeti hatásoknak (UV-sugárzás, szennyeződések, szélsőséges időjárás), így az idő múlásának jelei is rajta mutatkoznak meg először. Természetesen a külső tényezőkön túl más okok (betegségek, nem megfelelő életvitel, önbizalom-problémák) is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a páciens végül rászánja magát egy plasztikai sebészeti beavatkozásra.

A modern eljárások nemcsak kevesebb fájdalommal és rizikóval járnak, de természetesebb eredmény is érhető el velük, mint néhány évtizeddel, vagy akár évvel ezelőtt. A széles plasztikai szolgáltatási paletta pedig egyre csak bővül, így gyakorlatilag ma már nincs is olyan esztétikai és/vagy egészségügyi probléma, melyet egy profi sebész ne tudna helyrehozni, vagy legalább jelentős mértékben korrigálni.

Ha Ön is a műtéti megoldásra voksol, válassza színvonalas klinikánkat! Teljes körű arcplasztika korszerűen: szemöldök-, szemhéj-, homlok- és orrplasztika, arclifting, szájfeltöltés és egyéb beavatkozások - szeretettel várjuk plasztikai sebészetünkön Budán, a II. kerületben!

arcplasztika

Ingyenes konzultáció:

+36 1 770 0000

Kapcsolódó szolgáltatások:

 

Homlokplasztika

A homlokplasztikai eljárást követően az arc egésze fiatalosabb, feszesebb összhatást kap: a vízszintes és függőleges ráncok eltűnnek, a tekintet élénkebbé válik.

Szemöldökplasztika

Kiválóan alkalmas a két szemöldök közti különbségek, a markáns ráncok, valamint a petyhüdt bőr korrekciójára.

Szemhéjplasztika

Az üde, fiatalos tekintet sokszor csak néhány apró részleten múlik: az alsó, ill. felső szemhéj operációjával szembetűnő változásra számíthatnak a páciensek.

Orrplasztika

Az orr belső nyálkahártyáján végzett plasztikai beavatkozások után garantáltan nem kell számolnia külső hegekkel.

Szájfeltöltés

Halványabb szájkörnyéki ráncok, szimmetrikus, nőies formák – az ajakfeltöltéssel mindez együttesen megvalósítható.

Fülplasztika

Aszimmetrikus, deformált fülek és fülcimpák korrekciójára, illetve fülkisebbítő beavatkozásokra egyaránt lehetőséget nyújt.

Ránctalanítás

Az ún. arclifting eljárások során az arc, ill. a nyak bőrének kifeszítésével zajlik a ráncok eltüntetése.

Mit kell tudni az arcplasztikai műtétekről? Kinek ajánlott az orrplasztika és kinek nem? – Kérdések, válaszok, tudnivalók az arcplasztikai beavatkozások kapcsán