Mellplasztika

A mellplasztika továbbra is a legnépszerűbb plasztikai eljárások közé tartozik. A mellek nem komfortos vagy nem esztétikusnak ítélt mérete, formája, esetleges aszimmetriája komoly önbizalomhiányhoz vezethet. Fontos tudni azonban, hogy a fejlett sebészeti technológiának köszönhetően a melldeformitások korrekciója, ill. a mellnagyobbító/-kisebbítő műtétek ma már biztonságosan, minimális rizikófaktorral megvalósíthatók.

A különböző mellplasztikai beavatkozások tartós megoldást nyújtanak súlyos betegség, műtét vagy baleset következtében indokolt igazításra, mellnagyobbításra, ill. drasztikus, hirtelen fogyásból, vagy éppen szoptatásból adódó megereszkedésre egyaránt.  

mellplasztika implantátumok

Ingyenes konzultáció:

+36 1 770 0000

A mellplasztikai műtétekhez kapcsolódó szolgáltatásaink:

Mellfelvarrás

A mellfelvarrás (mastopexia) során a megereszkedett melleket eredeti pozíciójukba varrjuk vissza. Az eljárás tartós eredményt hoz, ám szoptatás utáni helyreállítás elvégzése abban az esetben javasolt, ha a páciens már nem tervez több gyermeket, mert akkor újabb korrekció válhat szükségessé.

Mellnagyobbítás

A mellnagyobbító beavatkozásokat zsírfeltöltéssel vagy korszerű, biztonságos implantátumok behelyezésével végezzük. Természetesen a protézis kiválasztásában sem hagyjuk magukra pácienseinket, hiszen az általuk kívánt méret mellett fontos figyelembe venni a testfelépítésüket, fizikai adottságaikat is.

Mellkisebbítés

A túlságosan nagy mellek legalább annyi kellemetlenséget, sok esetben fájdalmat is okozhatnak a hölgyeknek, mint a kicsi keblek. A redukcióhoz általában elegendő az emlőből való felesleges zsírszövet eltávolítása, de jelentős méretcsökkentés esetén a mirigyállomány egy részét is eltávolítjuk.

Mellbimbó plasztika

A bimbóplasztika egyelőre a kevésbé elterjedt beavatkozások közé tartozik, annak ellenére, hogy sok nőnek problémát okoz a bimbóudvar mérete, vagy éppen az aszimmetrikus mellbimbók. Az eljárások során miniatűr bemetszéseket végzünk a bimbó, ill. a bimbóudvar mellett, és ezeken keresztül zajlik az operáció.

 

Mit kell tudni a mellplasztikai műtétekről? Kinek ajánlott a mellfelvarrás és kinek nem? – Kérdések, válaszok, tudnivalók a mellplasztikai beavatkozások kapcsán

Kattintson ide, és jelentkezzen be egy személyes konzultációra!