Orrplasztika

Orrplasztikára vágyik?

Az orr markáns része az arcunknak, teljesen meghatározza karakterét. Pláne igaz ez akkor, ha az átlagnál méretesebb vagy szabálytalanabb az orrunk. Vannak nők, akik már kislánykoruk óta gyűlölik az orrukat, és orrplasztikáról álmodoznak: talán Ön is közéjük tartozik. A szépség valóban komoly előjog, teljesen igaza van, ha úgy véli, hogy nagyobb önbizalommal, harmonikusabb énképpel sikeresebb, boldogabb életet élhetne.

Az orrplasztika bárki számára elérhető, a szabályos arc csak egy apró beavatkozáson múlik… Varázsolja elő azt az öntudatos, ragyogó nőt magából, akit elrejtett az elmúlt években!

Miért vonzóbb a kisebb orr?

Egy professzionális orrplasztika nagyon komolyan befolyásolja a vonzerőt. Számtalan kutatás készült arról, hogy a férfiak szexuálisan legvonzóbbnak azokat a nőket tartják, akiknek kissé „babaszerű” az arcuk, tehát egyrészt szimmetrikus, másrészt fiatalos, harmadrészt pedig orrméretük az átlagosnál kicsit kisebb, amitől szemük és szájuk nagyobbnak tűnik. Ez egy alapösztön, ami alól persze vannak kivételek, de a nagy számok törvénye szerint a legtöbb férfinek mégis a szabályos arcú hölgyek a kedvencei, ők váltanak ki belőlük leginkább védelmező ösztönt és szexuális vágyat.

Az orrplasztika nem azt jelenti, hogy „új arcot” kap, hanem csupán megszépíti, szabályosabbá teszi, tökéletesíti arca szépségét, és garantáltan népszerűbbé fogja tenni az ellenkező nem körében. Tegye le a voksot a felhőtlenebb, boldogabb, vonzóbb énje mellett!

A férfiak is választhatják az orrplasztikát

Természetesen a férfiak számára is erősen ajánlható az orrplasztika, ha úgy érzik, hogy egészségügyi (orrsövényferdülés, orrtörés stb.) vagy esztétikai okokból (méretkisebbítés, szimmetrikus forma kialakítása stb.) szükségük lenne rá. Forduljon hozzánk bátran, és egy személyes konzultáció alkalmával megbeszéljük a korrekció jellegét és a további lépéseket!

Milyen esetekben javasolt feltétlenül az orrplasztika?

Veleszületett és sérülés következtében szerzett apróbb deformitásokat egyaránt tudunk orvosolni orrplasztikával. A következő esetekben az orrplasztikát kifejezetten ajánljuk:

 • orrsövényferdülés (a fennálló légzési nehézségek orvosolhatók egy apró orrplasztikával)
 • orrtörés (van, hogy az orr esztétikai hiányosságai egy balesetből származnak, természetesen ez esetben az eredeti forma visszaállítása a célunk)
 • aszimmetria, szokatlan, szabálytalan formák (ez esetben az ügyfél által ideálisnak érzett forma kialakítása a célunk)

Várjuk jelentkezését egy személyes konzultációra, ha úgy döntött, az orrplasztikát választaná!

orrplasztika

Arcplasztika - kapcsolódó szolgáltatásaink

 • szemhéjplasztika
 • homlokplasztika
 • fülplasztika
 • ajakfeltöltés
 • állplasztika
 • botox kezelések
 • Komplett arcplasztika (nyakplasztika és arclifting)

Ingyenes konzultáció:

+36 1 770 0000

Hogyan zajlik az orrplasztika folyamata?

 • Személyes konzultáció plasztikai sebészünkkel, aki egy vizsgálat során megállapítja, hogy Önnek milyen típusú orrplasztikára van szüksége. Az ideális forma megvitatása.
 • Orrműtét előtt teljes körű, komplex kivizsgálást végzünk (labor, EKG, röntgen, orrmelléküreg vizsgálat) amelynek során kizárjuk azokat a tényezőket, melyek esetleg befolyásolhatnák a műtétet.
 • Be kell iktatnia apróbb életmódbeli változtatásokat orrplasztika előtt: ajánlott a dohányzás lecsökkentése/abbahagyása (a cigarettázás a test regenerációs folyamatait, így a sebgyógyulást is lassítja), vitaminszedés, sok folyadék, könnyű ételek.
 • Ha eljön a nagy nap, tudnia kell, hogy az orrplasztika teljesen fájdalommentes, és összesen 1-1,5 óráig tart. Az orrműtétet helyi illetve altatásos érzéstelenítéssel végezzük el. Az orrműtéteknek két típusát különböztetjük meg, a legtöbb esetben a beavatkozás az orr belső nyálkahártyáján történik, így külső nyoma egyáltalán nincs. Nagyobb orrműtéteknél persze szükség lehet komplexebb beavatkozásra. Pár órás benntartózkodás után Ön már el is hagyhatja intézetünket. Ne aggódjon, az orrplasztika egy népszerű rutinműtét, melynek során rendkívül ritka bármilyen komplikáció vagy szövődmény.
 • Az orrplasztika műtét után néhány hétig feltétlenül kerülnie kell minden fizikai megerőltetést (sport, fizikai munka) 2 hónapig pedig a szolárium és a napozás is tiltott. Számíthat rá, hogy a műtétet követően két kontrollvizsgálaton kell részt vennie.
 • A műtét hosszú távú sikere Önön is múlik: élvezze, hogy a tükörből végre az az arc néz vissza, amit mindig is szeretett volna, legyen bátrabb, nyitottabb, magabiztosabb!

Kinek ajánlott az orrplasztika és kinek nem? - Kérdések és válaszok az orrplasztikai beavatkozások kapcsán