Mellnagyobbítás

Az átlagosnál kisebb mellméretek, aszimmetrikus keblek, jelentős fogyás vagy bármi más ok állhat annak hátterében, hogy valaki a mellnagyobbítás mellett dönt. Mellnagyobbító beavatkozás esetén fontos kritérium a betöltött 18. életév, ugyanis a mellek csak a serdülőkor végén nyerik el végleges méretüket.

A mellnagyobbítás világszerte az egyik legnépszerűbb plasztikai sebészeti eljárásnak számít, és a szegmens folyamatosan fejlődik: az innovatív technológiával kifejlesztett implantátumok hosszú évtizedeken át tartó stabil pozíciót és biztonságot garantálnak a szépülni vágyó pácienseknek.

Mellnagyobbítás zsírfeltöltéssel

A mellnagyobbító beavatkozásokat zsírfeltöltéssel vagy implantátum behelyezésével végezzük. Előbbinél a páciens saját testzsírját hívjuk segítségül: a zsírsejteket leszívjuk egy felesleggel rendelkező testtájról, majd ezeket beinjektáljuk a mellszövetekbe. Ennek az eljárásformának nagy előnye, hogy hegek nélkül gyógyuló, természetesen telt megjelenésű emlők alakíthatók ki általa. Különösen azoknak ajánljuk, akik mesterséges anyagok beültetése nélkül szeretnék növelni kebelméretüket. Ennél a megoldásnál a felépülés folyamata is gyorsabb, mint a protézises műtét esetén.

Mellnagyobbítás szilikongél-implantátummal

Az implantátummal történő mellnagyobbítás során a legkorszerűbb élettartam-garanciás implantátumokat alkalmazzuk, melyek széles anyag- és típusválasztékban állnak rendelkezésre. Az előzetes konzultáción a pácienssel közösen választjuk ki a számára legmegfelelőbb verziót. A protézises eljárás operációval történik. A modern szilikongél-implantátumok nem jelentenek veszélyt a szervezetre: nem tartalmaznak rákkeltő komponenseket, és szivárgás-, ill. csúszásbiztos kialakításúak.

 

mellnagyobbítás

Tévhit továbbá, hogy a protézis problémákat okoz szoptatás idején, vagy megnehezíti a rákszűrési vizsgálatot. A mellnagyobbító műtétek során ugyanis nem a mirigyállományba helyezzük az implantátumot, hanem a mellizom alá.

Klinikánkon mellfelvarrást, mellkisebbítést, valamint mellbimbó plasztikát is végzünk. Az operációk önállóan, és szükség, ill. kérés szerint kombinálhatóan is megvalósíthatók.

Tudjon meg többet mellplasztikai szolgáltatásainkról!

Ingyenes konzultáció:

+36 1 770 0000

Mit kell tudni a mellnagyobbító műtétekről? Kinek ajánlott a mellnagyobbítás és kinek nem? – Kérdések, válaszok, tudnivalók a mellnagyobbító beavatkozások kapcsán