Fenék-, comb- és vádliplasztika

A fenék-, comb- és vádliplasztikai beavatkozások sokak számára adják vissza a magabiztosságot, önbizalmat a mindennapok és a párkapcsolatok terén is. Plasztikai sebészeti klinikánkon kiváló sebészgárda várja a tartós szépségre voksoló pácienseket.

A fenékplasztika történhet implantátum, vagy saját testzsír beültetésével (brazil lifting) is - az utóbbi típust azoknak ajánljuk, akik a természetes hatásra szavaznak. Klinikánkon a feltöltés mellett fenékkorrekciós beavatkozásra is van lehetőség, mely eljárásnál szükség esetén zsírleszívást is végzünk, és feszesebb, tömörebb idomokat alakítunk ki.
A drasztikus súlyvesztés gyakran a combokat sem kíméli: a bőr a hashoz és a felkarokhoz hasonlóan itt is petyhüdtté válhat, megnyúlhat, és ez a változás a kitartó munkával elért fogyás miatt érzett örömöt sem engedi kiteljesedni.

A combplasztika sokat segíthet a kívánt formák elérésében: belső-, ill. teljes combplasztika igénybevételére is van mód, attól függően, hogy a comb mely szakasza(i) szorulnak igazításra.

A vádliplasztika azoknak nyújt megoldást, akik - veleszületett, vagy sérülés okozta - lábszártorzulástól szenvednek. A modern implantátumok kiemelkedően hosszú élettartamúak, így a beavatkozást nem szükséges évek, évtizedek múltán megismételni.

A vádliplasztikai eljárások mindkét nem számára elérhetőek: a férfi pácienseknek jellemzően anatómiai, a nőknek pedig orsó kialakítású protézis alkalmazásával.

Ingyenes konzultáció:

+36 1 770 0000
fenék, comb, vadliplasztika

Kapcsolódó szolgáltatások:

Fenékplasztika

A fenék kisebbítésére (zsírleszívással), valamint feltöltésére (saját zsírral/implantátummal) egyaránt van mód. A cél minden esetben a rugalmas, telt forma kialakítása, mely a páciens testalkatának arányaihoz illeszkedik.

Combplasztika

A műtét során eltávolítjuk a megereszkedett bőr- és zsírréteget, majd a kötőszöveten belül végezzük a formázást. A vágásokat a comb belső részén, ill. a lágyék vonalában ejtjük, így esztétikailag sem zavaróak.

Vádliplasztika

A beavatkozás azonnali látványos eredménnyel jár, azonban a lábszár hónapok múltán nyeri el végleges alakját. A térdhajlatban végzett öltéseknek köszönhetően a hegek diszkréten rejtve maradnak.

 

Mit kell tudni a fenékplasztikai műtétekről? Kinek ajánlott a combplasztika és kinek nem? – Kérdések, válaszok, tudnivalók a fenék-, comb- és vádliplasztikai beavatkozások kapcsán